RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Житель Києва влаштував стрілянину біля супермаркету: відео та фото з місця НП

У неділю, 15 березня, в Києві на Куренівці по вулиці Скляренка на вході в супермаркет "Сільпо" чоловік влаштував стрілянину зі стартового пістолета.

Про це пише "Інформатор" з посиланням на свідоцтва з місця подій.

Зазначається, що епізод мав місце о 20:30, про стрілянину в приватну службу охорони повідомив охоронець супермаркету. Охоронці затримали винуватців події - двох чоловіків в стані алкогольного сп'яніння і передали їх поліції. На місці було виявлено предмет, схожий на пістолет, з якого можливо й велася стрілянина.

Стрельба в "Сильпо" Киева
1 / 1
Стрельба в "Сильпо" Киева
1 / 1
Стрельба в "Сильпо" Киева
1 / 1
Стрельба в "Сильпо" Киева
1 / 1
Стрельба в "Сильпо" Киева
1 / 1

Охоронець розповів, що чув, як двоє чоловіків нападали на третього, а потім стріляли, як він вважає, в сторону потерпілого. Той утік перед приїздом поліції, попередньо при стрільбі в нього не потрапили. У той же час стрілок заявив, що "намагався влаштувати феєрверк", потім заявив, що стріляв не він. Його співучасник в свою чергу закликав поліцію "не лізти в сімейні питання", нібито це був конфлікт між родичами. Обидва учасника події були затримані. Пізніше до місця підійшов ще і третій чоловік, що представився тестем одного із затриманих і попросив відпустити свого родича, проте його поліцейські не послухали.

Як повідомляв "Апостроф", 15 березня в Харкові серед білого дня невідомий влаштував стрілянину. На місці події правоохоронці вилучили предмет, схожий на пістолет і гільзи імовірно від стартового пістолета.

До цього, 5 березня, в Києві сталася стрілянина, в результаті якої, ймовірно вбито чоловіка. Очевидці розповіли, що чоловік, який був одягнений у форму, схожу на поліцейську, вів вогонь по автомобілю Mercedes, водій якого в результаті події помер.