Карантин в Одесі: пенсіонерка кинула цеглину в тролейбус

В Одесі з введенням карантину через коронавірус і відповідних обмежень для транспорту на вулицях виникають досить гострі конфлікти: одна з незадоволених пасажирок навіть кинула в скло тролейбуса цеглину.

Про це повідомили в КП "Одесміськелектротранс".

Всього станом на 12:00 19 березня, незадоволені пасажири 78 разів блокували рух трамваїв і тролейбусів.

Цеглину в скло тролейбуса на маршруті №7 кинула пенсіонерка. Скло, за словами представника підприємства, витримало. Також повідомляється про те, що жінку-водія трамвая №7 побили.

Заступник директора департаменту транспорту Одеси Сергій Щербань повідомив, що 19 березня на дороги вийшло вже 75% маршруток, в той час як на день раніше - всього 50%.

"У нас на сьогодні немає інформації про блокування маршруток, однак є дані про погрози водіям. В даний час разом з ОДА ведемо переговори про доставку іногородніх водіїв до Одеси і назад після зміни", - зазначив він.

Нагадаємо, відповідно до правил карантину водії в Одесі і інших містах України не повинні везти більше 10 осіб за раз. Через це регулярно виникають конфліктні ситуації, а пасажири намагаються зайти в салони трамваїв і тролейбусів не зважаючи на відмову водіїв їхати далі.

Нагадаємо, докладніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Розрізаний Київ і маршрути в нікуди: до чого привів транспортний карантин.