RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Під Львовом у страшній ДТП загинули молоді поліцейські: фото

У неділю, 5 квітня, внаслідок ДТП загинули двоє правоохоронців - капрал поліції Ігор Цюпка та поліцейський батальйону особливого призначення поліції Львівської області, молодший інспектор-кінолог Кінологічного центру Юрій Савка.

Про це йдеться у повідомленні відділу комунікацій поліції Львівської області.

Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський прокоментував трагедію.

"Від імені усієї великої родини поліції Львівщини висловлюю глибокий сум з приводу трагічної загибелі двох наших товаришів по службі – дев’ятнадцятирічного Ігоря Цюпки та Юрія Савки, якому за кілька тижнів мало виповнитись двадцять років. Хлопці були друзями з дитинства, разом вчились, зовсім недавно разом прийшли на службу в поліцію і разом загинули. Це трагедія, коли вмирають такі молоді люди - трагедія для батьків, рідних і для нас, поліцейських. Щирі співчуття родинам та близьким хлопців - ми зробимо усе можливе щоб підтримати сім’ї наших колег у важку годину. Вічна їм пам'ять", - зазначив він.

За повідомленнями місцевих ЗМІ відомо, що ДТП за участю поліцейських сталося в селі Бишків, хлопці їхали на мотоциклі, Ігор Цюпка не впорався з керуванням і вони врізались в дерево. Обидва поліцейські загинули на місці аварії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше неподалік від селища Коростень Житомирської області в результаті ДТП загинула одна людина і ще троє отримали травми.