RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вбивство валютника у Львові: з'явилися цікаві дані про затримання підозрюваного

Поліцейські затримали у Львові одного з підозрюваних у сьогоднішньому вбивстві валютника, яке сталося в центрі міста.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Затриманий чоловік був поранений в перестрілці з валютником. Підозрюваного затримали в міській лікарні швидкої допомоги, куди він звернувся за допомогою лікарів.

Чоловіка доставили в травмпункт львівської лікарні швидкої допомоги, де він намагався переконати медиків, що поранився металевим прутом, однак ті запідозрили вогнепальне поранення та викликали поліцію.

За словами завідувача першим хірургічним відділенням лікарні швидкої медичної допомоги Гната Герича, чоловіка вже прооперували, його життю нічого не загрожує - поранення виявилося середньої тяжкості.

Поліція з'ясувала особу чоловіка - це Роберт С., ймовірно раніше судимий. Після того, як він відійде від наркозу, його мають намір етапувати в СІЗО.

За даними поліції, участь в нападі на вулиці Академіка Павлова брали четверо чоловіків, ще трьох поки шукають.

Завдяки камерам відеоспостереження Центру безпеки міста, автомобіль злочинців вдалося знайти через 4 години після нападу.

Як повідомляв "Апостроф", удень 22 квітня невідомі відкрили у Львові стрілянину, в результаті якої загинула людина. Правоохоронці попередньо встановили, що в під'їзді одного з будинків кілька чоловіків в балаклавах вчинили збройний напад на двох львів'ян. Загиблий в результаті перестрілки нібито нелегально займався обміном валют.