RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Дядько приставав до племінниці: спливли нові дані про сім'ю дитини, по-звірячому вбитої в Харкові

Брат жінки, яку в четвер, 30 квітня, в Харкові затримали голою з пакетом в руках, в якому була відрізана голова її 13-річної дочки, приставав до вбитої дівчинки.

Про це повідомляє "Типовий Харків".

Як пише видання, Антон (так звуть брата жінки) приставав до маленької Христини, постійно кликав полежати разом і міг вщипнути за попу.

"Крім того, він неодноразово бив Тетяну (мати дівчинки), вона викликала поліцію, але реакції від правоохоронних органів не було. У поліції Тетяна не раз питала - ви приймете заяву тільки коли він когось з нашої сім'ї вб'є?" - цитує видання слова людини, яка була вхожою до сім'ї, де сталася трагедія.

Крім того, відомо, що Антон "багато пив, виносив з дому, де останнім часом жили мати з дочкою, каструлі і сковорідки, щоб здати їх на металобрухт".

"До нього постійно ходили його друзі для спільних пиятик, всю їжу, приготовлену Тетяною та Крістіною, вони з'їдали", - додає співрозмовник видання.

Антон, за словами друга сім'ї, крав консервацію у сусідів, між ним і Тетяною часто були скандали.

Як повідомляв "Апостроф", раніше суд виніс рішення про взяття жінки під варту на найближчі два місяці без можливості внесення застави.