RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

В Україні викрили схему з торгівлі "сумнівним" антисептиком, фото і відео

У Сумах СБУ викрила незаконне виробництво і продаж фальсифікованого антисептика, яке організували місцеві підприємці.

Як повідомив 30 квітня прес-центр СБУ, контрафактний антисептик виробляли на території приватного підприємства на околиці Сум, яке належить одному з них.

Фальсифікат виготовлявся під вигаданим брендом кустарним способом з сумнівної сировини без будь-яких дозвільних документів. Продукцію продавали через інтернет, а також лікарським закладам Сумської області.

Під час обшуків вилучили майже 600 літрів цієї продукції, близько 500 літрів спирту невідомого походження, хімічні сполуки, порожню тару та обладнання для виготовлення контрафактного антисептика.

"За попередніми підрахунками фахівців, вартість вилученої продукції та обладнання становить майже 1 мільйон гривень. У рамках розпочатого кримінального провадження за ст. 227 (умисне введення в обіг на ринку України небезпечної продукції) Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії", - говорять в СБУ .

Нагадаємо, що Служба безпеки України зупинила спробу проросійського руху "Куликове поле" організувати провокації в Одесі, силовики провели обшуки у членів банди.