RU  UA  EN

Субота, 15 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 червня

Всі новини

Бойовики підло атакували ЗСУ на Донбасі і отримали потужну відповідь: заява штабу

У суботу, 2 травня, бойовики ЛДНР на Донбасі атакували позиції українських військових у зоні проведення Операції Об'єднаних сил (ООС) і отримали потужну відповідь.

Про це йдеться в заяві штабу в Facebook.

Ворог за добу 23 рази порушив режим припинення вогню, використовуючи міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, БПЛА, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю, були поранені двоє бійців Збройних сил України (ЗСУ).

"Рішучими діями і ефективним застосуванням чергових вогневих засобів Об'єднані сили припинили ворожі обстріли. Окупанти отримали адекватну відповідь від українських воїнів. За даними розвідки 2 травня українські військовослужбовці знищили одного російського окупанта і не менше двох поранили", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що з початку доби бойовики обстріляли з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї позиції ЗСУ біля Широкиного і Богданівки. За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Як повідомляв "Апостроф", раніше українські військові завдали потужного удару по позиціях проросійських бойовиків на Донбасі, який став відповіддю на провокації окупантів 28 квітня.