RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Києві зловили зухвалого грабіжника на мопеді: фото

Київська поліція затримала підозрюваного в трьох пограбуваннях, двох крадіжках і заволодінні транспортним засобом, які він скоїв на території двох районів столиці.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Затримати зловмисника вдалося після його чергової витівки. На автозаправній станції в Дарницькому районі Києва він, сховавши обличчя за медичною маскою, під'їхав на мопеді до одного з водіїв, вихопив у нього з рук гаманець з грошима та банківськими картками і зник.

Київські поліцейські зуміли встановити особу підозрюваного. Під час затримання за місцем проживання чоловік спробував втекти від правоохоронців через сусідське вікно і балкон на четвертому поверсі будинку, але був затриманий співробітниками поліції.

Як виявилося, затриманий скоював злочини в той час, коли Дарницький районний суд розглядав справу, в якій його звинувачують у скоєнні грабежу.

"Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 33-річний місцевий житель. Ми встановили його причетність до трьох пограбувань, двом крадіжок і незаконного заволодіння транспортним засобом на території Дніпровського району. Зловмисник відкрито заволодів моноколесом і двома мобільними телефонами потерпілих, викрав два велосипеди, а грабіж на АЗС він скоїв за допомогою викраденого моторолера, який залишив співробітник однієї з кур'єрських компаній", - повідомив виконуючий обов'язки начальника Дарницького управління поліції Олександр П’ятниківський.

У правопорушника вилучили частину речових доказів, деякі він уже встиг здати в ломбарди.

Затриманому оголошено про підозру, йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Раніше судимому киянину загрожує до шести років позбавлення волі.

Як раніше повідомляв "Апостроф", поліцейські затримали організатора та членів злочинного угруповання, які спеціалізувалися на грабежах в Одесі.