RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Вже як в Росії: поліція зацікавилася відомим волонтером через пост про "слуг народу"

Поліція зацікавилася відомим волонтером Галиною Одноріг через її критичний пост у соцмережі про "слуг народу".

Про це Одноріг написала у Facebook.

"Ось я і "дочекалася", вже і з мене зробили "провокатора". Сьогодні зустрілася з дільничним і він мені показав запит, який до нього надійшов, щоб я дала пояснення. Це щодо мого посту у Facebook, який я написала в лютому, коли "слуги" потрапили у лікарню", - зазначила вона.

Жінці правоохоронці повідомили, що її дії є критикою державних органів з ознаками провокації.

"Підкажіть будь ласка, Юрій Бутусов, Анна Молчанова, Назар Приходько, може я щось пропустила і у нас вже ввели тоталітарний режим, де забороняється критикувати владу? Таким чином за гратами дуже скоро опиняться всі, хто не задоволений цією владою та висловлює свою позицію у Facebook", - написала волонтер.

Вона додала, що не має наміру відмовлятися від своїх слів.

"Я від своїх слів і своєї позиції ніколи не відмовлялася. Мене у 2014 році орки не злякали, коли я встала на захист України як військовий волонтер, і тим більше сьогоднішня влада мене не злякає своїми допитами!", - написала Одноріг.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Збройних силах України оголосили сувору догану майору оперативного управління штабу Командування Сухопутних військ через його повідомлення в мережі з критикою президента Володимира Зеленського.