RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

На Донбасі трагічно загинув український комбат, багато поранених: фото

Під час підриву невідомого вибухового пристрою в околицях фронтового села Трьохізбенка на Луганщині командир батальйону "Луганськ-1" полковник поліції Сергій Губанов отримав поранення, несумісні з життям.

Він помер в лікарні, написав в Facebook директор Департаменту комунікацій в МВС України Артем Шевченко.

"Командир Батальйону "Луганськ-1" полковник поліції Сергій Губанов помер в лікарні під час надання медичної допомоги після поранення підривом невідомого вибухового пристрою в околицях фронтового села Трьохізбенка на Луганщині під час патрулювання ввечері 20 травня 2020. Ще троє поліцейських поранені", - пише він .

Як написала в цій самій соцмережі прес-секретар Національної поліції Луганській області Тетяна Погукай, троє інших постраждалих отримали важкі поранення. Їм надають допомогу лікарі військового госпіталю.

"Особовий склад поліції Луганщини висловлює щирі співчуття родині Сергія Губанова, його рідним і близьким. Світла пам'ять про легендарного комбата назавжди залишиться в наших серцях", - написала Погукай.

Як повідомляв "Апостроф", 14 травня стало відомо про загибель на Донбасі майора Андрія Супрігана. 13 травня на Донбасі від кулі снайпера загинув старший солдат Олександр Карпик.