RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Причетний до загибелі дитини: спливли скандальні деталі про стрілка, який влаштував бійню під Житомиром

У родині Анатолія Захаренка, якого підозрюють у вбивстві семи осіб на Житомирщині, раніше вже сталася трагедія з вогнепальною зброєю - від пострілу з рушниці загинула дитина.

Про це з посиланням на односельчан Захаренка повідомляє "КП" в Україні".

За їх словами, близько 15-20 років тому один з синів взяв рушницю Захаренка і застрелив свого брата, Віталіка. Старшому хлопчикові на той момент було близько десяти, молодшому - близько п'яти років. Рушницю, як стверджують, було залишено без нагляду: трагедія сталася чи то біля ставка, куди чоловік приїхав після полювання, чи то діти взяли рушницю вдома, тому що вона зберігалася не в сейфі.

При цьому, як кажуть односельці, відповідальності за це ніхто не поніс, зброю і право на нього у Захаренка не забрали. Також чоловіка звинувачують у запальному характері і домашньому насильстві.

"Він з удару щелепи вибивав. Та й дружину бив. Натерпілася Оля з ним. Іноді думаю - якщо б вона не привела це нещастя в село, і дитина її б залишилася живою, і зараз цього горя б не було", - говорить уродженка села Вікторія.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві поховали бійців Нацгвардії, яких 22 травня розстріляв орендар ставка Анатолій Захаренко в Житомирській області.