RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Під Києвом сталася страшна НП на дитячому майданчику: дівчинка в реанімації

В четвер, 4 червня, в Броварах стався нещасний випадок - під час розваг на гойдалках у міському Парку перемоги важкі травми отримала 8-річна дівчинка. Її у важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення лікарні.

Як повідомили у спільноті "Київ Оперативний" у Facebook, дівчинка гойдалася з іншими дітьми, однак не втрималася і впала на землю, де отримала декілька важких ударів гойдалки.

Про нещасний випадок правоохоронцям Броварського відділу поліції і медикам повідомили очевидці моторошного інциденту.

Як з'ясувалося, на одній із гойдалок на дитячому майданчику вирішили покататися декілька дітей віком від 8 до 14 років. В момент, діти вирішили розгойдатися ще швидше, 8 - річна дівчинка не втрималась та випала «за борт». Оскільки діти не одразу помітили, що один із «пасажирів» вибув, вони не зупинили гойдалку, унаслідок чого дівчинка потрапила під гойдалку.

Небайдужі перехожі відразу кинулися на допомогу дитині і викликали медиків та правоохоронців.

Наразі дівчинка перебуває у реанімаційному відділенні Броварської ЦРЛ, за попередніми даними дитина отримала перелом однієї ноги та плеча, забій спини та голови.

Де перебували її батьки в цей час, невідомо, тому вони будуть нести відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Нагадаємо, нещодавно 11-річний хлопчик отримав жахливі порізи під час користування душовою кабінкою у ванній кімнаті.