RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вирішив похвалитися: в Рівному підліток зґвалтував 12-річну подругу і виклав відео в мережі

У Рівному 14-річний хлопець зняв відео згвалтування своєї 12-річної подруги.

Про це повідомляють в програмі "Надзвичайні новини" на телеканалі ICTV.

Інцидент стався в під'їзді багатоповерхового будинку. Все це підліток зняв на відео і виклав його в мережу. Він спеціально хотів похвалитися в школі, що зустрічається з семикласницею.

"Він це відео скидав всім. Хвалився, говорив, що дуже крутий. У нас це відео бачили всі старшокласники, сміялися і передавали один одному. Але ми всі в шоці. Дівчинка навчається у 7 класі", - розповіла одна з учениць школи.

Як з'ясувала поліція, хлопець познайомився з дівчинкою в соціальній мережі Instagram. Через кілька днів він запросив її на зустріч. Тоді він і вчинив насильницькі дії. Однак своєї провини зловмисник не визнає.

"Факт поширення відео був, зараз в Рівненському відділі поліції є кримінальне провадження за фактом поширення відео. Про те, чи є на відео елементи порнографічного характеру, встановить експертиза", - заявила прокурор Рівненської місцевої прокуратури Ілона Ютовець.

Зараз підлітку обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Але, оскільки хлопець вже досяг віку кримінальної відповідальності, суд може обрати йому покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років. Це трапиться, якщо доведуть його провину у згвалтуванні школярки.

Як повідомляв "Апостроф", 1 червня на території окупованої Горлівки озброєний бойовик зґвалтував дівчину, після чого вбив свою жертву.