RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Шукали два тижні: спливли несподівані деталі загибелі української журналістки в Таїланді

Спливли нові деталі у справі про загибель української журналістки Ольги Фролової в Таїланді. Місцева влада вважає, що українку було вбито.

Про це повідомляє тайське видання "Thairath".

Зниклу Фролову шукали два тижні. Тіло дівчини виявили в джунглях на острові Самуї. Місцеві жителі повідомили, що знайшли в лісі останки жінки. Правоохоронці виявили, що тіло почало гнити і вже виднілися кістки. Імовірно, загибла пролежала не менше 14-17 днів.

Біля тіла журналістки був знайдений зелений рюкзак марки "Ferrari". Всередині було кілька таблеток і синій гаманець з готівкою близько 700 бат. Чоловік загиблої Дмитро Фролов підтвердив, що рюкзак і гаманець належали його дружині.

Представники влади вважають, що Ольгу Фролову вбили, поліція проводить розслідування.

Як розповів чоловік загиблої Дмитро Фролов, з дружиною вони прожили в шлюбі 12 років і у них є син. Близько п'яти років Фролови подорожують на острів Самуї. Разом з тим, близько року тому Ольга поїхала до іноземця і заявила, що переїжджає жити до нього. Вона приводила свого сина до нового обранця і готувала документи для розлучення з Дмитром.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про смерть відомої української журналістки Богдани Костюк, яка стала відома завдяки роботі на "Радіо Свобода", а також активно займалася волонтерською діяльністю.