RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Скандал навколо реклами Danone з адептом "русского мира": компанія прийняла гучне рішення

Французька компанія Danone, що випускає молочні продукти, вирішила припинити рекламну кампанію за участю російського актора Михайла Пореченкова.

Про це написав у Twitter посол України у Франції Олег Шамшур.

"У мене для вас хороші новини. Щойно мені зателефонував генеральний секретар Danone Франція Матіас Вішера. Компанія припиняє рекламну кампанію за участю Пореченкова. Швидка і адекватна реакція", - зазначив він.

Українські дипломати у Франції раніше нагадали представництву французької компанії Danone в Росії, що актор Михайло Пореченков, який бере участь в їх рекламної кампанії, є "прислужником кремлівських терористів". Дипломати підкреслили, що великий бізнес повинен бути відповідальним і в прагненні до комерційної вигоди не варто забувати про моральність.

Російський підрозділ Danone задіяв в рекламі своєї продукції актора Михайла Пореченкова, який на Донбасі перед камерами стріляв з кулемета в сторону українських захисників Донецького аеропорту.

В Україні Пореченков переслідується за терористичну діяльність.

Співпраця Danone з Пореченковим викликала критику та обурення в соцмережах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про те, що Пореченкова стали менше запрошувати на зйомки після його участі в обстрілі на Донбасі.