RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Бойовики розлютили бійців ЗСУ і зазнали великих втрат: озвучено цифри

Російські окупанти продовжують вести обстріл українських військових на Донбасі. 11 червня в відповідь на обстріли знищили велику кількість бойовиків.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

Відзначається, що неподалік Оріхового збройні формування РФ двічі вели вогонь з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Захисників Хутора Вільного ворог обстріляв з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів. По українських позиціях поблизу Кримського агресор застосував озброєння БМП, автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Також на підступах до Новоолександрівки і Луганського російські найманці вели вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Внаслідок ворожих обстрілів два українських бійця були поранені, один отримав бойову травму. Утримуючи оборону і зберігаючи контроль над обстановкою, українські військовослужбовці жорстко відповіли на обстріл, змушуючи окупаційні війська припинити вогонь. За даними розвідки, наші воїни знищили 8 російських окупантів і ще як мінімум 8 поранили.

Як повідомляв "Апостроф", 9 червня автомобіль Національної гвардії України підірвався на невстановленому вибуховому пристрої в Авдіївці Донецької області .