RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Встромив ножа в шию: під Києвом пацієнт по-звірячому вбив лікаря в лікарні, фото

В ніч на 15 червня, у Володарській районній лікарні пацієнт смертельно поранив лікаря і втік з місця злочину. На його пошуки та затримання терміново відправилися місцеві поліцейські, які невдовзі затримали зловмисника.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції у Київській області.

Смертельний інцидент стався в приміщенні лікарні - киянин, який приїхав до родичів в смт. Володарка, почав буянити та вести себе агресивно. Родичі викликали швидку медичну допомогу. Медики, у свою чергу, попросили допомоги у поліції, щоб транспортувати чоловіка до районної лікарні.

Згодом до поліції надійшло повідомлення про те, що цей чоловік завдав смертельне ножове поранення працівнику медзакладу і втік.

З’ясувалося, що в лікарні жителя столиці оглянув лікар-фахівець, який виявив у нього певні психічні розлади та почав домовлятися про подальше транспортування хворого до спеціальних психіатричних установ. Одна з таких установ погодилася забрати хворого, однак на певних умовах – підготувати пакет документів та результати аналізів. Медики вирішили залишити пацієнта до ранку, в лікарні його помістили до спецпалати з металевою решіткою, де мають утримуватись затримані особи. Однак тому вдалося вийти з палати, яку належним чином не закрили.

Пацієнт проник до кімнати медперсоналу, схопив там ніж і завдав ним удар в шию лікарю-педіатру.

45-річного нападника затримали по гарячих слідах. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ. Запобіжний захід йому обере суд.

Нагадаємо, 7 червня під Києвом, в Фастові, нетверезий чоловік влаштував різанину, через що двоє чоловіків і жінка померли на місці, а ще одну жінку госпіталізували.