RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Під Запоріжжям батько порізав ножем маленького сина і сам позбувся життя: страшні подробиці і фото

У четвер, 18 червня, в СІЗО наклав на себе руки чоловік, який під Запоріжжям в стані алкогольного сп'яніння завдав кілька ножових поранень своєму 2-річному синові.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила волонтер із Запоріжжя Злата Некрасова.

"Батько, який штрикнув ножем свого сина, сьогодні вночі звів рахунки з життям!" - написала вона.

За словами волонтера, за життя пораненої дитини продовжують боротися медики.

Нагадаємо, 16 червня, під Запоріжжям батько поранив ножем дворічного сина. Як повідомили в поліції, до них зателефонувала мешканка району. Вона сказала, що її співмешканець в нетверезому вигляді під час сварки кілька разів ударив ножем їх дворічного сина. Правоохоронці виїхали на місце події і швидко доставили пораненого хлопчика разом з шокованою матір'ю в лікарню.

Зараз дитина перебуває в реанімаційному відділенні, її стан залишається стабільно важким. Батька хлопчика затримали в той же день.

Як повідомляв "Апостроф", 28 квітня в Дніпрі чоловік вбив свою дружину і зважився покінчити життя самогубством. У будинку виявили підозрілий згорток ковдр. У ньому було тіло жінки, яке, за словами медиків, пролежало в такому вигляді більше 3 тижнів.

Нагадаємо, що в Одесі чоловік напав на охоронця автостоянки з ножем та ланцюгом і вбив його, після чого намагався накласти на себе руки.