RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

На Донбасі загадково загинув військовий після сварки з дружиною: рідні не вірять слідству, фото

У зоні проведення Операції Об'єднаних сил (ООС) загадково загинув військовослужбовець з Бердичева - 27-річний Олександр Присяжний.

Про це повідомляє місцеве видання berdichev.biz.

Трагедія сталася 1 липня, тіло солдата з вогнепальним пораненням знайшли на бойовому посту. Слідство стверджує, що це було самогубство, але рідні загиблого в цю версію не вірять.

Мати Присяжного Наталя заявила, що підстав накласти на себе руки у її сина не було, хоча її намагаються переконати, що він напередодні посварився з дружиною, тому і застрелився.

"У загибелі мого сина дуже багато нез'ясованих обставин. Нам сказали, що він отримав кульове поранення на посаді. При ньому був тільки автомат АК-74. Ця зброя з довгою базовою вогневою точкою. Він був "короткорукий" і ніяк рукою не міг дістати пусковий гачок, щоб себе застрелити", - зазначила вона.

Жінка додала, що сварка з дружиною не могла бути приводом для самогубства - він хотів розлучення з дружиною, але суїцидальних намірів не було. Не залишив Присяжний і ніякої передсмертної записки, що вказувало б на те, що він добровільно позбавив себе життя. Напередодні трагедії військовий будував плани на майбутнє.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Барському районі Вінницької області трагічно загинув військовий Михайло Голевський. Він працював у районному військкоматі.