RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Києві самогубця тричі кидалася під колеса: жінка дивом відбулася подряпинами

В Києві жінка намагалася покінчити своє життя самогубством під колесами автомобіля.

Про інцидент повідомив водій, який мало не став винуватцем смерті неадекватної жінки, в групі dtp.kiev.info в Telegram.

Надзвичайна подія сталася вранці 8 липня близько 4:40.

"Ми їхали з дружиною в місто Запоріжжя, жінка близько 50 років, здавалося б, спокійно йшла по узбіччю, але побачивши, що авто наближається, раптово вискочила, намагаючись впасти прямо під колеса моєї машини. Якимось дивом мені вдалося ухилитися і не розчавити її", - розповів чоловік.

Після того жінка швидко встала і стрибнула під наступне авто, що їхало.

"Водій, який їхав ззаду нас, майже встиг ухилитися, зачепивши лише руку. Ми зупинилися, спробували її відтягнути з дороги. Вона була в стані шоку, не відповідала на питання, просто мовчала. Поки ми викликали швидку і поліцію, спілкувалися з іншими людьми", - розповів водій.

Згодом жінка втретє спробувала стрибнути під проїжджаючий автомобіль, в якому знаходилися вже діти в салоні, але чоловік, що стояв поруч, завадив ще одній спробі суїциду з боку жінки.

Водій зазначив, що всі учасники пригоди отримали величезний стрес і порадив всім мати в автомобілях відеореєстратор.

"Відеореєстратор - це просто ну дуже потрібна штука, яка повинна бути в кожному автомобілі. Вона реально в якихось ситуаціях вас врятує. в іншому випадку спробуй довести, що вона в неадекватному стані несподівано стрибнула під колеса, а не водій задрімав і зніс її з узбіччя. А ця жінка явно не зупиниться", - додав чоловік.

Як раніше повідомляв "Апостроф", на автотрасі біля села Білогородка Київської області тільки дивом не сталося лобове зіткнення з автомобілем Volkswagen Polo, який раптово виїхав на зустрічну смугу.