RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У метро Києва сталася кривава бійка з "ловеласом": поліція так і не приїхала

У четвер, 9 липня, в метро Києва п'яний чоловік почав чіплятися до пасажирки, за що отримав від інших чоловіків, які вирішили захистити жінку від домагань "ловеласа". Нетверезого пасажира двічі виводили з вагона, а втретє винесли. Реакції ні з боку адміністрації метрополітену, ні з боку поліції не було.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Дарина Гладун, яка стала свідком інциденту.

За словами Гладун, між чоловіком, який був без маски і напідпитку і чіплявся до чужої жінки, розпускаючи руки, і стороннім чоловіком, який вирішив захистити цю жінку від надмірних залицянь, сталася бійка.

"Я сиділа під кнопкою зв'язку "пасажир-машиніст" і повідомила, що у вагоні бійка. У цей час вагоном текла кров із розбитого носа, змішуючись із розлитим алкоголем. Нетверезого чоловіка двічі виводили з вагона, а втретє винесли", - написала дівчина.

З боку адміністрації метрополітену і поліції не було жодної реакції на інцидент. Тому дівчина, яка сама постраждала під час інциденту, зробила відповідні висновки.

1) в Київський метрополітен пускають людей напідпитку не зважаючи на заборону;
2) ця людина в вагоні поводиться як цар, перед тим, як розпускати руки чоловік зігнав із місць для сидіння чотирьох жінок своїми "компліментами", а ще ледве на них не впав;
3) якщо ви сповіщаєте машиніста про бійку в салоні, це ще не означає, що співробітники метрополітену або поліція зреагують швидко і вчасно;
4) відповідальність за безпеку перебування в метрополітені лягає на плечі пасажирів.

Також дівчина, висловлюючи своє обурення, показала наслідки бійки:

"Публікую тут фото моїх білих штанів, щоб ви не подумали, ніби я не була свідком подій", - написала Гладун.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в метро Харкова сталася бійка через масочний режим в поїздах і на станціях.