RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Києві злодій-невдаха намагався пограбувати авто і застряг - "копи" примчали швидко

У Києві правоохоронці затримали донеччанина біля автомобіля, який він намагався обікрасти. Зловмисник цеглою розбив вікно автівки киянина, але витягнути техніку не зміг та застряг. Поліцейські визволили правопорушника, після чого затримали та доставили до територіального управління поліції.

Про це йдеться в повідомленні управління Нацполіції Києва в Facebook.

Про те, що на вулиці Олени Теліги невідомий намагається вчинити крадіжку з автомобіля, поліцейським повідомив свідок ймовірного пограбування. На місце події одразу виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Подільського управління поліції.

"Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили чоловіка між дверцятами автомобіля та стіною, біля якої той був припаркований. Як поліцейські з’ясували, він розбив цеглою вікно транспортного засобу та намагався викрасти з салону панель до магнітоли та планшет, але застряг", - йдеться в повідомленні.

Після визволення правопорушника з "полону", поліцейські затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 42-річний уродженець Донеччини, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 185 (Незакінчений замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві копи затримали горе-крадія, який пограбував магазин, поцупивши спиртні напої, а потім намагався сховатися від правоохоронців у шафі. Інцидент стався в магазині на вулиці Антоновича.