RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

Всі новини

Бойовики знову використали заборонене озброєння на Донбасі

З початку доби п'ятниці, 24 липня, незаконні збройні формування Російської Федерації на Донбасі три рази порушили режим припинення вогню. Противник продовжує застосовувати важке озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-служба Штабу ООС.

В районі Старогнатівки ворог тричі відкривав вогонь по опорних пунктах наших захисників. На цій ділянці фронту загарбники відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"Рішучими діями і ефективним застосуванням чергових вогневих засобів наші воїни припинили ворожі обстріли. Окупанти отримали адекватну відповідь від Об'єднаних сил", - йдеться в вечірньому зведенні ООС.

За поточну добу, в результаті обстрілу противника, втрат серед українських захисників немає. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Як повідомляв "Апостроф", 23 липня, в місті Южноукраїнськ прощалися з морпіхом 36-ї окремої бригади Артемом Козієм, який загинув на Донбасі від рук російських найманців.