RU  UA  EN

Четвер, 30 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 травня

29 травня

Всі новини

21-річний хлопець вбив жінку за відмову від сексу - довго шукати його не довелося

У Хмельницькій області хлопець вбив жінку, яка відмовила йому в інтимній близькості за гроші.

Про це повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області.

29 липня приблизно о 06:00 тіло 35-річної жінки знайшли місцеві жителі на задньому дворі сільської школи. Вони викликали на місце правоохоронців.

Поліцейські встановили особу загиблої. Нею виявилася місцева жителька. Далі приступили до розшуку злочинця. Незабаром його затримали - це 21-річний хлопець.

Як встановила поліція, зловмисник знімав в селі житло і їздив на роботу в сусідню Вінницьку область. Ввечері напередодні вбивства він разом з жінкою і ще одним знайомим розпивали алкоголь. Приблизно о першій годині ночі молодий чоловік запропонував жінці зайнятися з ним сексом, за що запропонував 200 гривень. Вона відмовилася, а хлопець побив її. Жінка померла на місці від тілесних ушкоджень.

Сам зловмисник втік з місця НП. А на ранок, змінивши закривавлений одяг, як ні в чому не бувало, зібрався їхати на роботу. Але автомобіль, в якому він їхав, зупинили співробітники поліції, які вже працювали над розкриттям вбивства. Їхню увагу привернув пасажир, який, побачивши людей у формі, почав помітно нервувати. Провівши поверхневий огляд, поліцейські помітили на чоловікові сліди крові і затримали його.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Чоловікові оголошено про підозру, він затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві чоловік вбив дружину, а потім наклав на себе руки.