RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Під Черніговом батько по-звірячому вбив 8-річну дитину - весь його одяг був у крові

У Чернігівській області поліція затримала 30-річного чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві 8-річного сина, з яким він разом відпочивав у лісосмузі.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в області.

За даними правоохоронців, у неділю, 2 серпня, після обіду на лінію 102 надійшла інформація, що в лісі поблизу села Скорінець Чернігівського району загубилася дитина, самі родичі знайти її не змогли.

Правоохоронці відразу розгорнули оперативний штаб з пошуку дитини. Були залучені особовий склад Національної поліції в Чернігівській області, Державна служба з надзвичайних ситуацій, Нацгвардія, кінологи з собаками, лісники, громадськість, квадрокоптер. Всього понад сто осіб.

"Поліцейські відразу звернули увагу на стан батька, який запевняв, що дитина загубилася. У нього на одязі були плями бурого кольору. При поверхневому огляді чоловіка поліцейські виявили у нього закривавлений ніж", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що пошуки дитини тривали всю ніч. Близько 7 ранку тіло дитини було знайдено в полі. Тоді батько і зізнався правоохоронцям, що він причетний до вбивства дитини. На тілі дитини виявлені численні ножові поранення.

Поліція затримала чоловіка в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та помістила в ізолятор тимчасового утримання.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство малолітньої дитини, що карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Дніпрі правоохоронці затримали чоловіка, поруч з ним виявили оголене тіло дитини без ознак життя.