RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

На Волині злодії-невдахи викинули в лісі мільйон - шукати їх довго не довелося

На Волині затримали злочинців, які викрали велику суму грошей і вирішили її заховати в лісі.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в області.

Сумку з грошима зловмисники вкрали в Нововолинську біля ринку близько 8:00 3 серпня. Під час пограбування вони використовували газовий балончик і побили потерпілого. З місця злочину вони втекли на автомобілі з іноземною реєстрацією.

Зупинити транспортний засіб вдалося на посту Опарипси. Коли поліцейські почали перевіряти документи, водій спробував втекти в лісосмугу і заховати там пакет з грошима, але його затримали.

У пакеті була значна сума коштів різної валюти (долари, гривні, євро, злоті і інші), в загальному, близько 1 мільйона гривень.

Всі троє затриманих - жителі Житомирської області, двоє з них - раніше судимі.

Підозрюваним загрожує позбавлення волі від 8 до 15 років, в їх відношенні розпочато провадження у ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень).

Нагадаємо, що на озері в селі Холопичі Волинської області, 5 липня, на пляжі стався конфлікт між мажорами і відпочиваючими, який переріс в бійку.