RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Єфремов зробив гучну заяву в суді по смертельній ДТП - загрожує великим скандалом

Відомий російський актор Михайло Єфремов, якого підозрюють у смертельній ДТП, 5 серпня прибув в Пресненський суд Москви для розгляду справи по суті. Під час засідання він відзначився досить несподіваними висловлюваннями.

Як пишуть "Известия", від спілкування з журналістами Єфремов відмовився, але на суді заявив, що "нічого не пам'ятає", коли суддя запитав у нього про те, чи визнає він свою провину.

За даними Telegram-каналу LIFE SHOT, суд також відмовився визнавати співмешканку загиблого в ДТП Сергія Захарова - Ірину Стерхова - потерпілій у справі.

Також повідомляється, що офіційна дружина загиблого прямо в залі суду заявила, що нічого не знає про його співмешканку. Після цього остання покинула зал, з журналістами вона спілкуватися не стала.

Прибулі на засідання інспектори ДПС розповіли судді, що бачили, як Єфремов ходив по проїжджій частині, а Захаров був затиснутий в машині і залишався у свідомості, але говорити не міг.

Також Єфремов сказав що не пам'ятає, як здавав аналізи на алкоголь. Співробітники ДПС ж говорили, що особисто це бачили.

Як писав "Апостроф", російський актор Михайло Єфремов, який після скоєння ДТП знаходиться під домашнім арештом, перестав зловживати спиртним і багато читає.