RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Києві поліція відпустила гвалтівника після затримання - тепер його знову шукають

Поліція Києва розшукує підозрюваного в зґвалтуванні, який не з'явився на судове засідання для обрання запобіжного заходу.

Про це повідомляє поліція Києва.

На початку серпня в поліцію Києва звернулася 25-річна дівчина із заявою про те, що в підвальному приміщенні на вулиці Стрітенської її зґвалтував невідомий чоловік.

Поліція встановила особу ймовірного підозрюваного і затримала його. Ним виявився 24-річний уродженець Донецької області.

"Ми з'ясували, що потерпіла чекала таксі, як раптом до неї підбіг невідомий і вдарив. Потім затягнув її в підвальне приміщення покинутої будівлі, де зґвалтував, а потім зник з місця злочину. Ми відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до п'яти років позбавлення волі. Фігуранту повідомили про підозру, але він не з'явився на судове засідання для обрання запобіжного заходу ", - розповів в.о. начальника Шевченківського управління поліції Віталій Чернишенко.

Прикмети злочинця: зріст 175 см, худорлявої статури, волосся довге світлого кольору. Характерною прикметою є татуювання у вигляді двох крапок в лобовій області.

Як повідомляв "Апостроф", раніше поліція Сумської області затримала чоловіка за підозрою в розбещенні та зґвалтуванні малолітньої дитини .