RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Дрогобичі водій тричі переїхав 4-річну дівчинку - моторошне відео

У четвер, 6 серпня, у місті Дрогобич Львівської області сталася серйозна ДТП - водій автомобіля тричі наїхав на 4-річну дитину.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції у Львівській області.

Інцидент стався о 18.20 на вулиці Стрийській у місті Дрогобич.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "Фольксваген Гольф", 19-річний житель міста Самбір, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на чотирирічну дівчинку, місцеву мешканку, яка каталась на самокаті. З тілесними ушкодженнями дитину госпіталізовано.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Також в мережі оприлюднили відео моменту наїзду на дитину у Дрогобичі. На відео видно, як дитина потрапляє під колеса авто, водій переїжджає її тричі, намагаючись розвернутись.

Як повідомляв "Апостроф", в Обухові Київської області вранці 6 серпня сталася смертельна ДТП біля заправки WOG. Тут зіткнулися відразу декілька автомобілів. В результаті аварії загинув водій "Таврії", його транспортний засіб розірвало на дві частини.