RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Популярний український курорт пішов під воду після потужної зливи - пляжі не впізнати

У середу, 12 серпня, на Одесу обрушилася потужна злива. Стихія була страшною, але нетривалою. В результаті зливи повалено дерева, зупинився рух транспорту і утворилися затори.

Про це повідомляє "Думська".

У КП "Одесміськелектротранс" повідомили, що на вулиці Луніна впала на електромережі велика гілка. Не ходять тролейбуси №7, 9, 10, 11 і 13.

Па 3-й станції Великого Фонтану дерево впало на рейки. Не ходить трамвай №17.

На вузькій проїжджій частині вулиці Генуезької автомобілісти потрапили в мішок. Утворився затор, з якого машини в розпачі намагаються вирватися по артеріях прилеглих вуличок і провулків.

Через потужний поток води в місті вийшла з ладу зливова каналізація. Переповнений колектор вивергав назад на вулиці надлишки води.

Пізніше в міськраді заявили, що перерваний деревами, що впали, рух громадського транспорту - відновлено.

Також в міськраді зазначили, що місто впоралося зі зливою майже без форс-мажорів.

"Зливова система каналізації з напором води впоралася, виникло кілька окремих локацій, де були незначні підтоплення, зокрема, на вулицях Приморській і Черняховського. Туди була оперативно направлена техніка КП "Міські дороги", яка ліквідувала ці осередки", - заявили в мерії.

На пляжах відпочивальники марно намагалися сховатися від удару стихії.

Як повідомляв "Апостроф", 12 серпня після спекотної погоди до обіду Одесу накрив сильна злива з грозою. Через негоду змушені були припинити торгівлю підприємці на ринку "Сьомий кілометр".