RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Батько з дітьми загинули в лобовій ДТП під Херсоном - машина влетіла у вантажівку

В четвер, 13 серпня, в Херсонській області поблизу м. Скадовськ сталася смертельна аварія. В результаті зіткнення двох автомобілів загинув пасажир одного з транспортних засобів та двоє його малолітніх дітей.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції в Херсонській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася за 6 км від Скадовська. Попередньо встановлено, що 45-річна мешканка м. Херсона, керуючи автомобілем "Фольксваген Гольф" виїхала на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з вантажним мікроавтобусом "ДАФ".

"В результаті ДТП від отриманих травм загинули 49-річний чоловік кермувальниці та двоє їх синів, віком 11 та 14 років. Наразі на місці працюють слідчі обласного главку поліції. Встановлюються всі обставини пригоди", - повідомив заступник начальника обласної поліції Микола Вербицький.

Попередня правова кваліфікація – ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України. За порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб, передбачене позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв "Апостроф", 13 серпня на трасі Київ - Одеса сталася смертельна ДТП, зіткнулися два пасажирські автобуси з туристами. В аварії загинули двоє людей, багато травмованих.