RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

У Києві чоловік до смерті побив товариша - виною всьому була жінка

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який завдав товаришеві тяжких тілесних ушкоджень, несумісних з життям, причиною побиття назвали ревнощі.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Так, повідомляється, що до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення, що було госпіталізовано чоловіка без свідомості з множинними травмами голови, який через деякий час помер.

Начальник слідчого відділу Святошинського управління поліції Богдан Замула розповів про слідчі заходи в рамках розслідування. В ході розслідування правоохоронці з'ясували, що напередодні між двома чоловіками стався конфлікт бо один з них виявляв симпатію до дружини іншого.

"Після розмови виникла бійка, в ході якої один чоловік повалив на землю іншого і почав бити кулаками по голові, в результаті чого той втратив свідомість. Зловмисника затримали, ним виявився раніше не судимий уродженець Житомирської області, 1989 року народження, який в скоєному зізнався", - зазначив представник столичної поліції.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато провадження у ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Затриманий перебуває під вартою, йому загрожує до 10 років ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одеській області під час сімейної сварки 60-річний чоловік сильно побив свою дружину, пізніше вона померла в лікарні.