RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

У Києві п'яний майор наїхав на трьох курсанток - вони у важкому стані

У вівторок, 25 серпня, у Києві п'яний майор скоїв наїзд і проїхався по трьох дівчатах-курсантках. В поліції відкрили кримінальне провадження щодо винуватця аварії.

Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу dtp.kiev.ua.

Інцидент стався на території військового коледжу в Києві на вулиці Зоологічній, де водій автомобіля "Тойота Пріус" здійснив наїзд на трьох курсанток військового вишу.

За попередньою інформацією поліцейських, водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на курсанток, котрі стояли біля адмінбудівлі. Внаслідок автопригоди троє дівчат отримали переломи кінцівок, їх госпіталізували.

"Водія, 1974 року народження, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Столична поліція розпочала кримінальне провадження за фактом ДТП", - йдеться в повідомленні.

Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років.

Також видання dtp.kiev.ua повідомляє, що одній з дівчат можуть ампутувати обидві ноги, а в адміністрації закладу намагалися приховати обставини трагічного інциденту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Рівному п'яна поліцейська, яка перебувала за кермом особистого автомобіля Nissan, збила двох пішоходів і спробувала втекти з місця події.