RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

ДТП з курсантками в Києві - п'яний майор погрожував дівчатам перед наїздом

З'явилися нові подробиці серйозної ДТП, в якій п'яний майор наїхав на трьох курсанток.

Про це пише dtp.kiev.ua.

Як виявилося, перед тим, як наїхати на дівчат, він лякав їх, а після заїхав на сходинки, на яких дівчата намагалися від нього сховатися.

На даний момент, одна з трьох дівчат перебуває у важкому стані.

Також повідомляється, що дівчата намагаються не падати духом і планують продовжити навчання в Українській військово-медичній академії після проходження курсу лікування.

Фото постраждалих Фото: dtp.kiev.ua

Як писав "Апостроф", 25 серпня, в Києві п'яний майор скоїв наїзд і проїхався по трьом дівчатам-курсанткам. У поліції відкрили кримінальне провадження щодо винуватця аварії. Внаслідок ДТП троє дівчат отримали переломи кінцівок, їх госпіталізували.

Після стало відомо, що у двох постраждалих ампутували по нозі. У ще однієї постраждалої переломи обох ніг. Далі лікарі почали боротися ще за одну ногу в однієї з потерпілих.

Також, в Міністерстві оборони України назвали ім'я винного військового. Ним виявився начальник курсу факультету підготовки військових лікарів майор Володимир Холодний. Чоловіка затримали, зараз він знаходиться в СІЗО.

Після військовий прокоментував трагедію в суді, де йому вибирали запобіжний захід.

Крім цього, батько однієї з постраждалих в ДТП на Зоологічній, Микола Гуй, розповів подробиці аварії, в якій постраждали три дівчинки.