RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Маніяк надів спідницю жертви і називав себе Пугачовою: деталі страшного вбивства

У селі Михайлівка Дніпропетровської області сталося вбивство 70-річної місцевої жительки, після розправи 47-річний вбивця надів на себе одяг жертви.

Про це повідомляється в сюжеті "Надзвичайних новин".

Під час затримання чоловік був неадекватний. Мало того, що на ньому був жіночий одяг, він ніс маячню.

"Там він ... занедбаний будинок. Там він був у спідниці. Уже в цій. Щось молов незрозуміле. Постійно говорив, що він Алла Пугачова", - розповіла свідок затримання.

Він убив пенсіонерку вночі, розбивши вікно її будинку. На тілі жертви виявили 15 ножових поранень, ніж залишився в тілі в районі шиї.

З будинку жертви практично нічого не зникло. Чоловіка доставили в психіатричну лікарню на експертизу.

Кілька тижнів тому з Дніпра вбивця приїхав до Михайлівки і оселився в покинутому будинку на околиці. Місцеві жителі підгодовували його.

Після вбивства він поліз в будинок до інших жителів села, але вони мають проблеми зі слухом і вбивця вирішив що вдома нікого немає. Він зайшов в літню кухню і поїв, відкривши холодильник.

Пізніше виявилося, що вбивця раніше був судимий за тяжкі тілесні ушкодження, більш того, в обласній психіатричній лікарні він постійний клієнт.

"Коли доставляли чоловіка до психлікарні - його впізнав персонал. Ми розуміємо, що він кілька разів там лікувався. Тому ми розуміємо, що у нього є якісь психічні розлади", - говорять в поліції.

Як повідомляв "Апостроф", недавно в Житомирі відбулося загадкове вбивство. На дні затопленого кар'єру на околиці міста Коростеня було виявлено тіло невідомого чоловіка, якого зв'язали й кинули в воду в пакеті.