RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Карабасі потрапила під обстріл одіозна співачка, яка підтримала бойовиків ДНР-ЛНР

В п'ятницю, 2 жовтня, в зоні бойового протистояння між Вірменією і Азербайджаном в Нагірному Карабасі потрапила під обстріл скандальна російська співачка Юлія Чичеріна, яка відомо підтримкою бойовиків ЛНР-ДНР. Вона разом зі своїм чоловіком прямувала до столиці невизнаної Нагірно-Карабаської республіки Степанакерту.

Про це повідомляє видання "Подъём".

Після обстрілу з азербайджанських безпілотників на шляху до Степанакерта Чичеріна і її чоловік Сухраб Раджабов перестали виходити на зв'язок, вони переховувалися в укритті за 40 км від столиці Карабаху.

Також стало відомо, що Чичеріна не отримала поранень під час обстрілу. Раджабов повідомив, що їх група ще не вибралася із зони ураження.

"Начебто все обійшлося. Без поранень. Вони навколо зараз, ми ще не доїхали, тут навколо їх багато літає. Ми в Карабах поїхали добровольцями", - додав Раджабов.

Як повідомляв "Апостроф", раніше азербайджанські силовики заявили про ліквідацію вірменських військових колон, які слідували в різних напрямках. Відео точного удару по колонах опублікувало Міністерство оборони Азербайджану.