RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Покалічена дочка повзла до матері: моторошні деталі смертельної ДТП з "копом" під Києвом

У неділю, 4 жовтня, в Броварах, на бульварі Незалежності, на пішохідному переході сталася смертельна ДТП за участю поліцейського, він на смерть збив матір і травмував дочку.

Як написав у Facebook журналіст Влад Антонов, жінка загинула на місці події, дівчина отримала травми різного ступеня тяжкості. Покалічена дочка кричала "мамо" і намагалася підповзти до вже мертвого тіла матері.

Як повідомили свідки, вони почули різкий звук машини і побачили, як від удару Volkswagen Passat дві жінки, які рухалися пішохідним переходом, "перевернулися у повітрі". Дівчину відкинуло на зелену зону до дерев, а жінку постарше, за словами свідків, Volkswagen збив двічі - другий раз в повітрі.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

За словами очевидців, автомобіль не зупинився і поїхав далі в напрямку центру. Однак ДТП помітили мотоциклісти, які намагалися зупинити Volkswagen Passat. Ймовірно водій хотів об'їхати мотоциклістів, але не впорався з керуванням і вже через кілька метрів врізався в дерево.

Свідки кажуть, що поліція прибула на місце події досить оперативно. Водій Volkswagen вийшов з машини і намагався втекти, однак правоохоронці його затримали.

Як пише "Трибуна Бровари", за словами очевидців, водій знаходився в стані алко - або наркосп`яніння. Повідомляється, що загиблій матері, 1977 року народження, відірвало ногу. Її дочку госпіталізували медики, які прибули на місце ДТП через 20 хвилин.

За даними власних джерел видання, водій Volkswagen - 1990 р.н., раніше працював в Броварському відділі поліції, зараз - в ГУ Нацполіціі міста Києва.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві в неділю, 4 жовтня, на Виноградарі, проспекті Свободи, 20, маршрутка №465 збила трьох людей , один з них загинув на місці.