RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

На Волині п'яний батько по-звірячому побив п'ятьох дітей, мати встигла втекти з дому: відео

На Волині п'яний батько побив своїх 5-х дітей - один з його синів після батьківського "виховання" опинився в реанімації, а донька із травмою голови у неврологічному відділенні.

Про це йдеться в сюжеті програми "Вікна-новини" телеканалу СТБ на сторінці у Facebook.

Моторошний інцидент стався у селі Навіз Рожищенського району. Повернувшись додому напідпитку, чоловік зчинив сварку з дружиною, а коли вона втекла з дому, під гарячу руку нелюду потрапили діти.

Побитий батьком п’ятирічний хлопчик зараз у реанімації. Лікарі його стан оцінюють як важкий. У дитини закрита черепно-мозкова травма важкого ступеня, струс, забій грудної клітки та черевної порожнини, правобічний пневмоторакс з подальшим дренуванням. Ще одну дівчинку зі струсом мозку перевели до неврологічного відділення.

Найменшому малюкові у родині – півтора року, найстаршому – 8. Зараз дітей вилучили з родини і передали до дитячого притулку. Ще двоє малюків, які нині у лікарні, потраплять туди після лікування.

У службі у справах дітей повідомили, що сім'я була на обліку як сім'я у складних життєвих обставинах.

Наразі 35-річного батька дітей затримали, в поліції призначили судово-медичну експертизу, за результатами якої буде надана остаточна кваліфікація його діям.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві батько, не бажаючи повертати дитину матері, зарізав свого 6-річного сина, після чого підпалив тіло, щоб приховати злочин.