RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Страшні вибухи на складі боєприпасів в Росії потрапили на відео: люди в паніці, почалася евакуація

В Рязанській області (РФ) в результаті вибухів на території колишньої військової частини розпочалася масштабна пожежа. Жителів прилеглого населеного пункту евакуювали.

Про це з посиланням на джерела в правоохоронних органах повідомляє "РІА Новости".

За попередньою інформацією російських правоохоронців, вибухи відбуваються на складах колишньої військової частини - там вибухають снаряди. Масштаб завданої шкоди наразі з'ясовується.

Місцевих жителів довколишніх сіл евакуювали, оскільки осколки снарядів летять за сотні метрів. Очевидці повідомляють, що "стіни тремтять навіть в сусідніх селах".

Очевидці, які знаходяться неподалік від палаючих військових складів в Рязанській області, викладають страшні кадри вибухів.

Обережно! На відео ненормативна лексика.

Тим часом в Міноборони РФ заявили, що причиною вибухів на складі боєприпасів в Рязанській області стало займання трави, з якої вогонь перекинувся на склад.

"Постраждалих немає, окремі вибухи тривають, йде гасіння. Вибухи не загрожують сусіднім населеним пунктам", - додали в Міноборони РФ.

Як повідомляв "Апостроф", в Луганській області, де не припиняються лісові пожежі, в понеділок, 5 жовтня, виявили нові ділянки загоряння - в результаті підпалу почалася масштабна лісова пожежа поблизу Станиці Луганської. Від вогню детонують і вибухають боєприпаси.