RU  UA

Підробляли продукти харчування: поліція затримала групу шахраїв з 10 тонами фальсифікату, відео

Поліція затримала банду зловмисників, які підробляли товари десяти відомих українських брендів. Правоохоронці виявили близько десяти тон сфальсифікованих продуктів харчування.

Подробиці - у сюжеті Апостроф News.

34-річний мешканець Київської області та його спільники виготовляли продукцію в гаражах та на підпільних складах. Сировину для підробок порушники замовляли з-за кордону. Товар продавався через інтернет та поставлявся в магазини по всій країні.

Серед фальсифікату виявили каву, спеції, соуси та солодощі. Підроблені продукти вилучили правоохоронці. Наразі триває розслідування.

"Вилучено 10 тонн готової продукції. Також вилучили обладнання та сировину для виготовлення фальсифікату, комп'ютерну техніку, мобільні телефони, чорнові записи, банківські карти, а також іншу документацію, яка вказує на протиправну діяльність фігурантів. Усі речові докази направлені на експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 статті 229 Кримінального кодексу України", - зазначив заступник начальника Управління протидії кіберзлочинам Департаменту кіберполіції Ілля Тогаєв.