RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Під Львовом бізнесмен помер від тортур: грабіжники шукали в його особняку велику суму, відео

У четвер, 15 жовтня, в селі Брюховичі Львівської області троє чоловіків проникли в будинок 63-річного місцевого бізнесмена Мечислава Жеребецького, де закатували його до смерті. Попередня версія жорстокого вбивства, яку розглядає поліція, пограбування.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

15 жовтня близько 22:00 троє невідомих чоловіків в балаклавах перелізли через паркан маєтку Жеребецького. У дворі вони застали 58-річну дружину Жеребецького, яку побили, зв'язали і кинули в альтанці. Після цього зайшли в будинок, зв'язали і почали катувати господаря, вимагаючи від нього сказати, де сховані гроші.

Близько 1-ї години ночі жінці вдалося звільнитися, в будинку вона побачила свого мертвого чоловіка і викликала поліцію.

63-річний Мечислав Жеребецький - місцевий бізнесмен, який займався продажем земельних ділянок та будівництвом.

Чоловік був засновником 6-ти компаній з назвою “Брюховель”, які займались купівлею, продажем та орендою нерухомості, а також засновником кримської компанії ТОВ “САКИ-ЕКСПОРТ”, яка здавала в оренду автотранспорт.

Видання "Діло" з посиланням на джерела в бізнесовому середовищі повідомило, що напередодні вбивства Жеребецький продав нерухомість і вдома у нього, ймовірно, було близько 180 тисяч доларів США.

Як повідомляв "Апостроф", 13 жовтня в Києві на перехресті біля Хрещатика відбулося затримання банди грабіжників. Вони підшукували жертв біля обмінників, нападали і відбирали гроші.