RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Бійка Юрченка і Лероса в Раді потрапила на відео: з'явилося пояснення нардепів

У мережі опублікували відео бійки народних депутатів Гео Лероса і Олександра Юрченка, яка сталася 5 листопада в стінах Верховної Ради.

Кадри з місця подій опублікувало видання "Вести".

Як розповів сам Юрченко, колега повалив його на підлогу і нібито почав бити ногами. Через що той був змушений викликати поліцію.

Лерос ж в Facebook написав, що "злочинці повинні сидіти в тюрмі.

"Коли злочинців не садять в тюрму, а відпускають голосувати до Верховної Ради за інтереси Офісу президента, ми отримуємо бандитську державу. Вчора з хабарника Юрченка, як з собаки зняли браслет, сьогодні це шалене чудовисько кинулося на мене з кулаками і ксенофобськими висловлюваннями", - заявив він.

Юрченко назвав Лероса провокатором.

"Ось так виглядає тиск на народних депутатів у 2020 році. Бійки, провокації, погрози. Ось це моя ціна за порятунок від забудови заповідників Китаєво і Самбурки. Додатково до фейкової провокації НАБУ. Вони намагаються вже усунути мене не тільки політично, а й фізично. завтра ця скажена собака буде кидатися ще на когось", - отмтіл він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в четвер, 5 листопада, на засідання Верховної Ради прийшов народний депутат Олександр Юрченко, який був виключений з фракції "Слуга народу" через корупційний скандал і раніше знаходився під домашнім арештом.