RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Люди на зупинці лежать на осколках: моторошні відео з Одеси, зняті в перші хвилини після ДТП

У вівторок, 10 листопада, в Одесі сталася страшна ДТП - на проспекті Небесної Сотні машина влетіла в зупинку, в результаті наїзду постраждали щонайменше четверо осіб.

Про це повідомляє "Думская".

Очевидці аварії повідомили, що автомобіль "Тойота" на великій швидкості влетів у зупинку громадського транспорту поблизу "СітіЦентру", де на той час стояли люди.

Допомогу постраждалим в перші хвилини після аварії надавав волонтер Червоного Хреста Олег Криворотенко, який прибув на місце події. За його словами, жінки отримали травми кінцівок, у однієї з постраждалих - травма голови.

В результаті наїзду постраждали щонайменше четверо осіб, їх госпіталізували. Від їх родичів стало відомо, що 39-річну жінку прооперували, вона знаходиться в стабільному стані. 15-річна дівчинка отримала важкі травми, в тому числі відкритий перелом ноги, їй проводять операцію.

Також отримав травми 16-річний юнак і 48-річна жінка.

Всі постраждалі знаходяться в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

В мережі з'явилися відео перших хвилин після аварії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харкові невідомий на автомобілі, не знижуючи величезній швидкості, пронісся через пішохідний перехід, зачепивши чотирьох пішоходів. Серед постраждалих була дитина.