RU  UA  EN

Середа, 17 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

16 квітня

Всі новини

Вечірка - вогонь: в Києві вночі горіла яхта, фото і відео

У п'ятницю, 13 листопада, у Києві поблизу острова Жуків у Голосіївському районі сталася пожежа на яхті, де зібралася компанія на святкування. Людей з яхти встигли евакуювати, жертв та постраждалих немає.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що про загоряння стало відомо близько 21-ї години. На місце події негайно направилися рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини, а також по воді відправили пожежний корабель. Яхта довжиною близько 20 метрів, що горіла, знаходилася на орієнтовній відстані 250 м від берега.

"О 23:59 вогнеборці ліквідували пожежу. За попередніми даними, людей, які знаходилися на судні, підібрав інший човен", - повідомили в ДСНС.

Причину загоряння встановлюватимуть правоохоронці.

Деякі подробиці нічної події повідомили в Telegram-каналі "KIEVMAP".

"У Києві прямо перед застіллям спалахнула 20-метрова яхта з людьми на борту. Гостей з пекельного бенкету забрало інше судно, а рятувальники загасили пожежу через кілька годин. Жертв і постраждалих немає. Вечірка - вогонь", - прокоментували в мережі і опублікували відео пожежі.

Як повідомляв "Апостроф", у Голосіївському районі Києва, в п'ятницю, 13 листопада, в парку виявили труп дівчини з вогнепальним пораненням в скроню. Особу загиблої поки не встановлено.