RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Виламали двері і поклали обличчям на підлогу: в Києві жорстко "покарали" порушників карантину, відео

В суботу, 14 листопада, коли в Україні почав діяти карантин вихідного дня, його заборони вирішили проігнорувати у київському респектабельному ресторані "Гавана", що на березі Дніпра. Однак туди з перевіркою прийшли правоохоронці - через супротив працівників закладу їм довелося навіть одягати на них наручники.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook активіст організації "Стоп корупції" Роман Бочкала.

Про те, що ресторан працює в порушення вимог влади, стало відомо з палаючих вогнів всередині закладу і запаркованих автомобілів поруч.

"Не проблемою виявилося забронювати столик через інтернет... Активісти "Стоп Корупції" викликали поліцію. Патрульних в заклад не пустили. Вони викликали підмогу", - розповів Бочкала, додавши, що працівники закладу вдарили їхнього колегу правозахисника.

Правоохоронці, які приїхали на виклик, припинили протиправну діяльність закладу.

"Реакція поліції була миттєва...У мене купа питань до карантину вихідного дня і мені дуже шкода рестораторів. Але важко всім. І якщо не працювати, то всім", - додав Бочкала, оприлюднивши відповідні фото і відео.

У коментарях до допису користувачі мережі звернули увагу, що правоохоронці застосували до рестораторів дуже жорсткі методи - людей клали обличчям на підлогу, одягали наручники.

Як повідомляв "Апостроф", 14 листопада під час карантину вихідного дня в Конча-Заспі продовжував роботу елітний заміський комплекс Queen Country Club, куди люблять приїжджати українські політики.

До слова, у компанії "Епіцентр К" заявили, що не порушували карантин вихідного дня, який почав діяти в Україні з 14 листопада.