RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

На Волині застрелився чоловік топ-співробітниці поліції, який влаштував смертельну ДТП: фото

В Любомльському районі Волинської області скоїв самогубство чоловік речниці ГУ Нацполіції в області Ольги Бузулук, який раніше став винуватцем смертельної ДТП на вулиці Потебні у Луцьку. Роман Бузулук застрелився, вийшовши з-під варти під грошову заставу.

Про це повідомляє видання Інформаційне агентство ВолиньPost.

Трагедія сталася у селищі Головне Любомльського району, Роман Бузулук вистрілив собі у грудну клітку з рушниці. Чоловік вийшов з-під варти 5 жовтня, внісши напередодні заставу у розмірі 168 тисяч 160 гривень.

Бузулука підозрювали в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України).

Слідством встановлено, що увечері 27 вересня 2020 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля Infiniti-QX50, на вулиці Потебні у Луцьку порушив правила дорожнього руху, що призвело до зіткнення його авто із автомобілем Volkswagen Passat B6.

У результаті ДТП загинула 47-річна жінка. Ще одну пасажирку автомобіля "Volkswagen Passat B6" доправили у лікарню з травмами.

Як повідомляв "Апостроф", днями в Полтаві сталася серйозна ДТП - поліцейський, перебуваючи за кермом службового автомобіля, скоїв наїзд на пішохода, який від отриманих травм згодом помер.