RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

У Києві загадково зник відомий музикант, залишивши дивну записку - близькі б'ють на сполох: фото

У Києві безвісти зник талановитий музикант і аранжувальник Олександр Дерев'янко. В останній раз його бачили 29 листопада близько 14:20 В лікарні №15 Подільського району за адресою Кирилівська, 107. Туди його доставила швидка з розбитою губою і підозрою на черепно-мозкову травму.

Про це повідомляє Telegram-канал dtp.kiev.ua.

З лікарні він пішов в невідомому напрямку і додому не повернувся. Його телефони не відповідають уже більше тижня.

Як пише telegra.ph, за словами медиків лікарні №15, де востаннє бачили Дерев'янка, він був в стані алкогольного сп'яніння. При цьому всі, хто знає Олександра, підтвердять - він практично не вживає алкоголь.

Як з'ясувалося пізніше, про його зникнення ще 27 листопада заявили його учні. Тоді поліція відкрила квартиру, а в двері знайшли записку: "Поїхав у відрядження. Телефонуйте!".

Це дуже дивно, адже Олександр вже більше 10 років працює вдома і не їздить у відрядження. Крім того, він уважно ставиться до свого здоров'я і точно не став би зайвий раз подорожувати в розпал епідемії. Однак за словами друга Дерев'янка, почерк у записці схожий на його.

Близькі музиканта просять тих, хто бачив Олександра після 22 листопада, повідомити в поліцію.

Як повідомляв "Апостроф", житель Херсона, 22-річний Дмитро Капустін, пішов з дому 20 листопада і не повернувся, в його розшуку допомагає Національна гвардія.