RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

​У страшній ДТП на Закарпатті загинули 13-річні футболісти з сім'єю: фото і прізвища

В аварії, яка сталася 30 листопада на Закарпатті, загинуло п'ятеро людей, в тому числі і двоє дітей.

Про це повідомляє видання Obozrevatel.

Нагадаємо, на трасі Київ-Чоп легкове авто ВАЗ виїхало на зустрічну смугу, де зіткнулося з вантажівкою SCANIA. Від сильного удару машину зім'яло. Рятувальникам довелося деблокувати людей з груди металу.

На місці загинули чотири людини, в тому числі і один хлопчик. Друга дитина померла від отриманих травм у лікарні.

За кермом авто знаходився 65-річний дідусь дітей. Також в салоні авто були їх мама і вітчим. Їхні діти-двійнята Євген та Олександр Кудря, 13-річні футболісти ФК "Соколята".

Хлопчики раніше захоплювалися карате. Тепер вони полюбили футбол. У спортивній секції журналістам розповіли, що хлопчики були дуже скромні.

"Їм доводилося в житті дуже нелегко. Мама тяжко працювала, у неї був магазин, де вона торгувала одягом. Тренер їм завжди казав, що хлопці намагайтеся, грайте. Це ваше майбутнє. Ви ж бачите, як непросто живеться вашій мамі. Але вона для вас старається. І вони слухали", - сказали в клубі "Соколята".

Напередодні страшної аварії хлопчики брали участь у футбольному турнірі, який проходив в Тячеві. Їх тренер похвалив за хорошу гру. Після змагання вони поверталися на автобусі додому. Мама попросила висадити синів на контрольному посту недалеко від Хуста. Звідти їх забрав дідусь і вони поїхали в село. У понеділок родина поверталася в Мукачево, коли і сталася аварія.

Хлопчики в той день не прийшли на тренування, тому тренер зателефонував батькам. Трубку ніхто не взяв. У вівторок було те ж саме. Але пізніше на заняття прийшов однокласник хлопчиків, який зі сльозами повідомив тренеру, що сталася аварія, де загинула сім'я.

Як повідомляв "Апостроф", в середу, 2 грудня, під Києвом на Об'їзній дорозі Борисполя, водій автомобіля KIA здійснив небезпечний маневр на слизькій дорозі, сталася ДТП, забравши як мінімум два життя.