RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Жлоб зі стажем: у мережі показали фото нахабного "героя парковки" в Києві

В мережі розповіли про нахабного водія в Києві, який регулярно залишає свій автомобіль на тротуарі, а на зауваження пішоходів реагує грубою лайкою.

Про це повідомили у спільноті "Зупини лося" у Facebook.

Киянка розповіда про власника машини з держномером 275-15 КН, який не раз паркував своє авто на тротуарі.

"Минулого разу зробила зауваження. Спокійно підійшла і попросила перепаркувати автомобіль, тому що тут тротуар. Він запитав в мене, чи я така смілива і наводжу порядки лише тут, на вулиці. Краще б я пішла додому і там навела порядки", - розповіла жінка.

За її словами, на свої справедливі зауваження, що він перегородив проїзд мамам з дитячими візочками, вона отримала у відповідь тираду від нахаби.

"Його відповідь це бомба: "Нічого з нею не трапиться, обійде. А ти краще заміж вийди, менше будеш патякати і вказувати кому і де паркуватись". Якщо що, то я заміжня і повідомила йому про це, показавши обручку. Наступна його репліка це теж шедевр: "Тоді піди на роботу влаштуйся", - розповіла жінка про нахабні заяви чоловіка, якому на вигляд близько 50 років і який повинен був більш стримано себе поводити.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві "прославився" черговий "герой парковки", який заїхав на своєму авто на тротуар на вулиці Теліги і перегородив прохід для пішоходів.