RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

У Миколаєві чоловік стріляв у підлітка: він показав наслідки, фото

Чоловік з травматичної зброї стріляв по підлітку прямо на території скейт-парку в Миколаєві.

Про це інформує Telegram-канал КБ .

Все почалося з того, що підліток попросив чоловіка, який прийшов з дружиною та дитиною, перейти на іншу локацію скейт-парку, де катаються більш маленькі діти, але почув жорстку відмову.

В результаті один з хлопців, здійснюючи маневр на скейті, ледь не зачепив чоловіка. Той встав і вдарив підлітка ногою. Хлопець не розгубився і вдарив у відповідь, після чого незадоволений чоловік підійшов до візка і дістав травматичний пістолет.

Чоловік відкрив стрілянину і одна з куль потрапила підлітку в лівий бік. На щастя, поранення не було проникаючим. За словами очевидців, потерпілого підлітка госпіталізували в лікарню.

Фото: Telegram-канал КБ

Фото: Нацполіція в Миколаївській області

Фото: Нацполіція в Миколаївській області

Через час в прес-службі Нацполіціі в Миколаївській області підтвердили, що чоловік застосував на території скейт-парку травматичну зброю. 43-річний порушник віддав пістолет з патронами силовикам, які прибули на місце НП. Він також показав документи, що дозволяють йому носити цю зброю.

Потерпілий в результаті стрілянини підліток у присутності матері заявив, що не має жодних претензій до кривдника, але поліцейські все одно внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство).

Раніше ми розповідали, що в Росії п'яний поліцейський розстріляв 13-річну школярку прямо на вулиці .